Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/vhosts/spisehuset1820.dk/web/wp-includes/functions.php on line 6078
Bordbestilling – Spisehuset 1820

Bordbestilling

Bordbestilling

På almindelige hverdagsaftener har vi helt sikkert plads til dig og kan for det meste finde et ledigt bord i weekenden, men vi anbefaler alligevel at du reserverer bord, så vi kan give dig den bedste oplevelse.

Hvis i er en større gruppe (max. 10 personer), eller et arrangement der ønsker at leje spisehuset kan dette også lade sig gøre, ved at skrive til kontakt@spisehuset1820.dk og du kan læse nærmere her selskaber og arrangementer

Tryk her for bordbestilling